Počitniški tabori

OTROŠKI TABOR V NARAVI

 

Starši pripeljete otroka  ob 8.00 uri na Kmetijo pod Hrastom in pridete ob 16.00 po njega.
Program vključuje:
  • Zajtrk, kosilo,malica, sadje, napitke
  • Spoznavanje narave, živali in ustvarjalne delavnice
Na taboru skrbimo za živali (konjička Bami in Dina, kozice Pepi in Zala, zajčja družinica Piki, Polonca, Črtek, Bebček in Bela, psička Lina), se spoznavamo z njimi, jih krtačimo, cartamo, nahranimo, peljemo na sprehod, prepoznavamo in nabiramo zelišča iz katerih si pripravimo okusen, zdrav smoothi, odkrivamo čarobni svet gozdnih dreves in plezamo na njih, raziskujemo potok in živali v njem, čofotamo v vrtnem bazenu, streljamo z lokom, kosimo in grabimo travnik,  jahamo v maneži, skrbimo za rastline v rastlinjaku in vrtku, se naučimo zakuriti ogenj , pečemo v saču, kuhamo nad odprtim ognjem, si na palici spečemo hrenovke…
Na taboru v naravi se bomo naučili, katero drevo smo po keltskem horoskopu, zapomnili si bomo nekatere čarobne lastnosti svojega drevesa, se učili razumeti govorico živali, sešili si bomo mošnjiček za zakladke, ki jih najdemo v potoku, ustvarjali iz papirja pisane škatlice, naredili svečke iz satovja, urili se bomo v pozitivni komunikaciji, spoštljivem odnosu do vsega, kar nas obdaja, pridobivali delovne navade, samozavest in samostojnost, pazili drug na drugega in se veliko igrali, divjali in smejali.
V skupini bo najmanj 8 in največ 10 otrok, za katere bomo skrbeli trije animatorji.
Cena  DNEVNEGA TABORA V NARAVI, na kmetiji Pod hrastom je 150€.  Cena za drugega otroka iz družine je 130€. V ceno je vključeno vse zgoraj navedeno. Za prijavo morate izpolniti prijavnico, katero vam pošljemo po emailu.  Po prijavi vam pošljem številko TRR. Rezervacija je potrjena, ob plačilu akontacije 50€. V primeru bolezni, denar vrnemo.

 

Prijave in dodatne informacije na:

Email:  kmetijapodhrastom@gmail.com

Uroš: 031 664 642

Mateja: 041 672 727

Comments are closed